Floating για την υγεία και την ομορφιά

Μπορεί η θεραπεί επίπλευσης να είναι και μία θεραπεία ομορφιάς;

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ!

Μπορεί να είχες ή να μην είχες ξανακούσει για τις κάψουλες επίπλευσης πιο πριν. Γνωστές με διάφορα ονόματα όπως δεξαμενές επίπλευσης, sensory deprivation tanks, ή για να ακριβολογούμε δεξαμενές βιοαισθητικής απομόνωσης, έρχονται με έναν εντυπωσιακό αριθμό από οφέλη και είναι ευρέως γνωστές για την ανακούφιση από τους πόνους των μυών, πόνους στις αρθρώσεις, αποβολή του στρες, γρήγορη ανάκαμψη από τραυματισμούς, σωματική και νοητική χαλάρωση, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και άλλα πολλά.

Ήξερες όμως ότι μέσα σε αυτά τα οφέλη υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα παροχών ομορφιάς;

Το Floating δεν είναι απλά εκπληκτικά θεραπευτικό για το μυαλό και το σώμα σου, αλλά μπορεί επιπλέον να κάνει και θαύματα για το δέρμα σου. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του νερού της κάψουλας σε άλατα Epsom (Epsom salts), ένα περιβάλλον που είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπαραχθεί οπουδήποτε αλλού, και που είναι απαραίτητο για τα ακόλουθα οφέλη.

Θεραπεύει την ακμή, αλλεργίες, κηλίδες και μειώνει τις ρυτίδες

Τα άλατα Epsom περιέχουν θειικό μαγνήσιο το οποίο είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό φυσικό καθαριστικό. Καθώς βρίσκεσαι μέσα στην κάψουλα, επιπλέεις στην ουσία σε μια μικρή θάλασσα εκατομμυρίων ιόντων μαγνησίου. Η απορρόφηση του μαγνησίου μέσω του δέρματος βοηθά το δέρμα σου επειδή είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις βιοχημικές αντιδράσεις που απαιτούνται για την επισκευή του.

Μελέτες υποδεικνύουν ότι τα αυξημένα επίπεδα μαγνησίου στο σώμα μειώνουν τις ρυτίδες όπως επίσης και τις πιθανότητες για αλλεργίες και άλλες καταστάσεις του δέρματος. Αντίθετα, εάν σε κάποιο σώμα υπάρχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, αυτό αυξάνει την παραγωγή ιστοαμινών, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε δερματικές αντιδράσεις όπως κηλίδες.

Με λίγα λόγια αν θέλεις να ξεφορτωθείς ρυτίδες, αλλεργίες και κηλίδες φρόντιζε να παίρνεις τακτικά το μαγνήσιο που χρειάζεσαι.

Να τονίσουμε επίσης ότι ο καλύτερος τρόπος να λάβεις μαγνήσιο είναι μέσω της διαδερμικής απορρόφησης ή οποία είναι πολύ ανώτερη της λήψης του δια του στόματος με συμπληρώματα διατροφής. Και αυτό γιατί η απορρόφηση μέσω του πεπτικού συστήματος είναι μικρή σε αντίθεση με τη διαδερμική απορρόφηση που το μαγνήσιο πάει απευθείας στα κύτταρά σου.

Μαλλιά με όγκο

Το αλάτι Epsom μπορεί επίσης να δώσει όγκο και φόρμα στα μαλλιά σου μέσω της ήπιας αφαίρεσης περίσσειας ποσότητας λαδιού και άλλων κατάλοιπων του δέρματος που συνήθως βαραίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν να χάνουν τη φόρμα και τη λάμψη τους.

Μειώνει την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα προκαλείται από μια συσσώρευση λιπαρών κυττάρων που διογκώνεται πέρα από τo ινώδες συνδετικό υλικό που συνδέει το δέρμα σου με τους μύες.

Καθώς η θεραπεία επίπλευσης βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντας στα αιμοφόρα αγγεία να διασταλούν, αυτό με τη σειρά του καθαρίζει τις τοξίνες και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στο στρώμα της επιδερμίδας.

Το Floating επιπλέον μαλακώνει την επιδερμίδα - το ανώτερο στρώμα του δέρματος - το οποίο μπορεί επίσης να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος

Τα άλατα Epsom προσφέρουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος, και μέσα στη κάψουλα το δέρμα σου ανανεώνεται χωρίς κάποιου είδους σκληρό τρίψιμο το οποίο θα μπορούσε και να επιφέρει επιδείνωση της κατάστασης του δέρματος.

Επιβραδύνει την πρόωρη γήρανση από το στρες

Ένας ακόμα σημαντικός λόγος - εκτός από τα Epsom Salts - για τον οποίο το Floating παράγει λαμπερό δέρμα είναι η βαθιά χαλάρωση και η επακόλουθη μείωση του στρες. Το στρες παρεμποδίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του εμποδίζει την ικανότητα του δέρματος να θεραπεύεται.

Έρευνες δείχνουν ότι το χρόνιο στρες μπορεί να μειώσει την ικανότητα του δέρματος να ρυθμίζει την εισροή και την εκροή τοξινών, και το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε δερματική νόσο.

Το στρες είναι στην ουσία το κουρδιστήρι στο βιολογικό μας ρολόι. Επιστήμονες συνεχώς τονίζουν το αντίκτυπο που έχει το στρες στην επιτάχυνση των διαδικασιών γήρανσης. Το Floating αποδεδειγμένα μειώνει τα επίπεδα του στρες μέσω τις άμεσης μείωσης των ορμονών που προκαλούν στρες (Βρες εδώ ένα καλό σώμα ερευνών για το Floating και την μείωση του στρες).

Μέσα απο μια κατάσταση έλλειψης εξωτερικών ερεθισμάτων και στέρησης των αισθήσεων από φως, ήχο, εξωτερική πληροφορία, ακόμα και της πίεσης της ίδιας της βαρύτητας, το νευρικό σου σύστημα θα αποφορτιστεί και θα βιώσεις μια διαδικασία αποκατάστασης, αποθεραπείας και ανάκαμψης.

Μέσω τακτικών συνεδριών, και μέσω του αποτελέσματος της μείωσης των ορμονών του στρες που προκύπτει από αυτές, μπορείς να επιβραδύνεις τη διαδικασία γήρανσης του δέρματός σου!

Άφησε λοιπόν κάτω το χημικό σου προϊόν ή τη θεραπεία που πρόκειται να αγοράσεις και δοκίμασε να επενδύσεις σε μια φυσική θεραπεία, όπου οι μόνες παρενέργειες που θα έχεις είναι ακόμα περισσότερα οφέλη για την υγεία σου.

Και μία προσφορά γνωριμίας από το Cosmic Float Center

Νιώθεις περιέργεια για το πως και πόσο η κάψουλα επίπλευσης μπορεί να σε βοηθήσει τόσο στην εξωτερική σου εμφάνιση σου όσο και στην υγεία σου;

Στo Cosmic Float Center σου έχουμε μία καταπληκτική προσφορά γνωριμίας για 3 συνεδρίες Floating με έκπτωση 33% σε σχέση με τον τιμοκατάλογο μας.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις τόσο ιδανικές συνθήκες για να χαλαρώσεις και να ομορφύνεις με φυσικό τρόπο όσο αυτές που σου προσφέρουμε εμείς, αλλά και μία μέθοδο με τέτοια πολλαπλά οφέλη για την υγεία σου οπουδήποτε αλλού.

Μην καθυστερείς λοιπόν. Δες τα πακέτα συνδρομών για Floating και κάνε την κράτηση σου ηλεκτρονικά ή επικοινώνησε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram