Floating για την εγκυμοσύνη και την προγεννητική υγεία

Το Floating έχει πολλαπλά οφέλη για κάθε άνθρωπο, αλλά ίσως να μην υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που βρίσκει πιο άμεση ανακούφιση από τις έγκυες γυναίκες.

Με την χαρακτηριστική αίσθηση έλλειψης βάρους και την επερχόμενη αποσυμπίεση στις πονεμένες αρθρώσεις και τους μύες, η θεραπεία επίπλευσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι μια τεράστια πηγή ανακούφισης και χαλάρωσης για τις μέλλουσες μητέρες.

Παρόλο που οι περισσότεροι γιατροί θα συμφωνούσαν με το να κάνει μία έγκυος γυναίκα floating κατά τη διάρκεια του δεύτερου και τρίτου τριμήνου, προτείνουμε να ζητηθεί η γνώμη του προσωπικού γιατρού της εγκύου πριν από την πρώτη συνεδρία.

Στο υπάρχον σώμα έρευνας σχετικά με το Floating κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπάρχουν πολλά γνωστά οφέλη που διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο σε μια υγιή εγκυμοσύνη.

Βρες ανακούφιση από το στρες της εγκυμοσύνης

Η ανακούφιση από το στρες που προσφέρει η πρακτική της επίπλευσης έχει αποδειχθεί σε πολλές επιστημονικές μελέτες, και δεν υπάρχει καμία καλύτερη στιγμή να επενδύσεις στο Floating απ' ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η έρευνες έχει δείξει ότι τα επίπεδα του στρες μιας μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορούν να επηρεάσουν την ανάπτυξη του μωρού της στη νηπιακή ηλικία και για αρκετά χρόνια μετά. Αυτό σημαίνει ότι αν το Floating μπορεί να μειώσει το σωματικό στρες και την πίεση του επάνω σου, θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει και να ανοίξει το δρόμο για την δια βίου υγιή ανάπτυξη του μωρό σου.

Κοιμήσου καλύτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν αυτό που πολλές γυναίκες ήδη γνωρίζουν εμπειρικά: ο διαταραγμένος ύπνος ή/και η αϋπνία είναι πολύ συχνές καταστάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

To Floating αποδεδειγμένα βοηθάει ανθρώπους που παλεύουν με την αϋπνία για να έχουν καλύτερο ύπνο τη νύχτα, και μπορεί να είναι μια θαυμάσια φυσική εναλλακτική για τον ύπνο, σε αντιδιαστολή με φάρμακα για τον ίδιο σκοπό που πολλές γυναίκες προτιμούν να αποφεύγουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Προάσπισε την υγεία σου με την απορρόφηση μαγνησίου

Το ορυκτό μαγνήσιο είναι ζωτικής σημασίας για ένα ευρύ φάσμα βιολογικών λειτουργιών, και στις γυναίκες συνίσταται να αυξήσουν την πρόσληψη του μαγνησίου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το μαγνήσιο είναι επίσης ένα από τα δύο συστατικά του άλατος Epsom, που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει την άνωση σε μια δεξαμενή επίπλευσης (το άλλο είναι θειικό άλας). Δεδομένου ότι το μαγνήσιο έχει τη μέγιστη απορροφητικότητα μέσω του δέρματος, το Floating είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι μια έγκυος θα έχει τη συνιστώμενη πρόσληψη από το πολύ σημαντικό αυτό συστατικό.

Νιώσε φυσική άνεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Φυσικά, ένα προφανές όφελος του Floating κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι εγγενή φυσική του άνεση. Σχεδόν όλες οι γυναίκες βιώνουν πόνους και άσχημες αισθήσεις από τη μεταφορά του βάρους ενός μωρού, και αυτή η μοναδική αίσθηση έλλειψης βάρους που δημιουργεί μια δεξαμενή επίπλευσης παρέχει άμεση ανακούφιση.

Μερικές πηγές συστήνουν οι γυναίκες στο τρίτο τους τρίμηνο να επιπλέουν σε θέση “μπρούμητα”, με τους αγκώνες τους να αναπαύονται στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής και το πηγούνι τους στα χέρια τους.

Βίωσε το "φαινόμενο του καθρέφτη"

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν υπάρχει επιστημονική έρευνα για να υποστηρίξει κανείς αυτό το τελικό όφελος, αλλά υπάρχουν πολλές ανέκδοτες αναφορές. Πολλές έγκυες γυναίκες ανακαλύπτουν ότι η εμπειρία της επίπλευσης σε μια σκοτεινή δεξαμενή, καθόσον το μωρό τους “επιπλέει στην κοιλιά τους”, τους παρέχει μια απίστευτη εμπειρία διασύνδεσης με το μωρό.

Στην κοινότητα του Floating αυτό είναι γνωστό ως "το φαινόμενο καθρέφτη". Μερικές γυναίκες αναφέρουν επίσης ενισχυμένη αντίληψη των κινήσεων του μωρού κατά τη διάρκεια της επίπλευσης, ενισχύοντας περαιτέρω το συναισθηματικό δεσμό με το αγέννητο μωρό τους.

Και μία προσφορά γνωριμίας από το Cosmic Float Center

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να φροντίσεις το σώμα σου και το πνεύμα σου απ’ ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στο κάτω κάτω τις γραφής το κάνεις και για τους δυο σας.

Εάν λοιπόν εσύ ή η σύντροφος σου ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται στην περίοδο μιας εγκυμοσύνης, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η θεραπεία επίπλευσης αξίζει μια δοκιμή.

Γι’ αυτό λοιπόν στo Cosmic Float Center σου έχουμε μία καταπληκτική προσφορά γνωριμίας για 3 συνεδρίες Floating με έκπτωση 33% σε σχέση με τον τιμοκατάλογο μας.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ένα παρόμοιο περιβάλλον τόσο ιδανικό όσο αυτό που σου προσφέρουμε στο Cosmic Float Center για την ανακούφιση από τους πόνους, την βελτίωση του ύπνου σου και την ενίσχυση της προγεννητικής σου υγείας.

Μην καθυστερείς λοιπόν. Δες τα πακέτα συνδρομών για Floating και κάνε σήμερα την κράτηση σου ηλεκτρονικά ή επικοινώνησε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram