Ασχολείσαι με την προσωπική ανάπτυξη;

Πολλοί άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει πλέον ότι η ευτυχία φιλτράρεται και εξαρτάται από το μέσα μας. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε, οι πεποιθήσεις μας και το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπουμε τον κόσμο καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μας.

Βέβαια οι γοργοί ρυθμοί ζωής  και τα εκατομμύρια εξωτερικά ερεθίσματα κάνουν τη διαδικασία της ενδοσκόπησης αρκετά δύσκολη. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα περιβάλλον που μας δίνει την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τον πραγματικό μας εαυτό;

Floating - το ιδανικό εργαλείο για την αυτοβελτίωση

Τι καλύτερο από ένα περιβάλλον που μας προσφέρει απώλεια εξωτερικών ερεθισμάτων και που δίνει τη δυνατότητα στον νου και τη συνείδησή μας να ταξιδέψει προς τα μέσα; Το floating, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό εργαλείο με το οποίο θα ξεκλειδώσετε τον πραγματικό σας εαυτό προκειμένου να ζείτε αρμονικά. Συγκεκριμένα θα σας βοηθήσει επιπλέον να:

  • Ανακαλύψετε και να αλλάξετε τις πεποιθήσεις που ορίζουν τη ζωή σας
  • Να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και τα θέλω του
  • Να ηρεμίσετε και να εστιαστείτε εξολοκλήρου στις συμπεριφορές που θέλετε να καλλιεργήσετε
  • Γνωρίσετε και κατ’ επέκταση να αγαπήσετε τον εαυτό σας
  • Βρείτε τη θέση σας στον κόσμο
  • Αναγνωρίσετε τι πραγματικά θέλετε

Σχετικό άρθρο: Floating και διαλογισμός

Και μία προσφορά γνωριμίας από το Cosmic Float Center

Νιώθεις περιέργεια για το πως και πόσο η κάψουλα επίπλευσης μπορεί να σε βοηθήσει στην προσωπική σου ανάπτυξη;

ΟΚ λοιπόν.

Στo Cosmic Float Center σου έχουμε μία καταπληκτική προσφορά γνωριμίας για 3 συνεδρίες Floating με έκπτωση 33% σε σχέση με τον τιμοκατάλογο μας.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις συνθήκες τόσο ιδανικές όσο αυτές που σου προσφέρουμε εμείς για να μπορέσεις να στρέψεις το βλέμμα σου εσωτερικά, αλλά και για να προσφέρεις ταυτόχρονα στον εαυτό σου ένα δώρο με πολλαπλά οφέλη για την υγεία σου.

Μην καθυστερείς λοιπόν. Δες τα πακέτα συνδρομών για Floating και κάνε την κράτηση σου ηλεκτρονικά ή επικοινώνησε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες. 

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram