Floating για την ανακούφιση από τον πόνο

Νιώθεις συχνά πόνους;

Από ημικρανίες μέχρι αρθρίτιδα και πόνους στην πλάτη, ο πόνος δυστυχώς μπορεί να έρθει, και έρχεται, σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Τα καλά νέα είναι ότι η θεραπεία επίπλευσης - τo Floating - προσφέρει ανακούφιση σε πολλά είδη πόνου.

H χαλαρή και αβίαστη επίπλευση με μηδενική πίεση στους μυς και τις αρθρώσεις σου μέσα στο i-sopod floatation tank, που συνοδεύεται από τη μείωση του στρες και ανώτερης ποιότητας ύπνου, μπορεί να κάνει θαύματα για την ανακούφιση του πόνου.

Συχνά οι τακτικοί πελάτες μας αναφέρονται οι ίδιοι σε αυτά τα οφέλη της επίπλευσης, αλλά ο συσχετισμός της πρακτικής του Floating με την ανακούφιση του πόνου υποστηρίζεται επίσης και από ένα αρκετά μεγάλο σώμα επιστημονικής έρευνας.

Floating και πόνοι που σχετίζονται με το στρες

Συνήθως αντιλαμβανόμαστε το στρες σαν μία αμιγώς ψυχική κατάσταση - κάτι σαν ένα σύμπτωμα από την ανησυχία για κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Αλλά το στρες είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο από μία απλή ανησυχία, και έχει πολλές φυσικές προεκτάσεις και συνέπειες για το σώμα μας... συνήθως επώδυνες.

Όταν είμαστε αγχωμένοι, οι μύες μας σφίγγουν και σκληραίνουν. Είναι απλά ένας φυσιολογικός μηχανισμός που δημιουργήθηκε από την εξέλιξή μας μέσα από την πάροδο εκατομμυρίων χρόνων. Είναι η ανταπόκριση του σώματος μας μπροστά σε μία απειλή... είτε πραγματική είτε φανταστική.

Όταν ο εγκέφαλος μας λαμβάνει - ή φαντάζεται - σημάδια κινδύνου, για να μας προστατέψει αυξάνει τα επίπεδα κάποιων ορμονών στο σώμα μας, όπως η αδρεναλίνη και η κορτιζόλη, ώστε να μας προετοιμάσει να παλέψουμε, να τρέξουμε ή να αναλάβουμε κάποιου είδους δράση για να προστατέψουμε τον εαυτό μας.

Αυτές οι ορμόνες πυροδοτούν κάποιες φυσιολογικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα όπως π.χ. αυξημένη ένταση στους μύες και αύξηση των παλμών της καρδιάς. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό. Είναι ένας μηχανισμός ασφαλείας, απαραίτητος για την επιβίωση μας.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν το στρες δεν έρχεται ως ανταπόκριση σε κάτι άμεσα επικίνδυνο π.χ. μία τίγρη μπροστά μας, αλλά είναι κάτι που κυρίως οφείλεται στον αγχωτικό σύγχρονο τρόπο ζωής. Και όταν αυτό το στρες δεν αποφορτίζεται – εκτονώνεται γρήγορα, καταλήγουμε συνήθως με σφιγμένους μύες, μυϊκούς πόνους και δυσφορία.

Μία πρωτόγνωρη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας

Κάπου εκεί έρχεται το Floating σαν μέτρο εξισορρόπησης των συνεπειών του μηχανισμού αυτού. Σωματικά το floating σου παρέχει ανακούφιση από την ένταση. Μέσα σε ένα περιβάλλον με μηδενική πίεση και εξωτερικά ερεθίσματα, οι πονεμένοι μύες και οι συμπιεσμένες αρθρώσεις χαλαρώνουν όπως θα ήταν σχεδόν αδύνατον να συμβεί σε κανονικές συνθήκες.

Ψυχικά και συναισθηματικά το μυαλό σου θα βρει μία πρωτόγνωρη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, και αυτό το συναίσθημα θα σε ακολουθεί για αρκετό καιρό μετά την έξοδό σου από την κάψουλα.

Έρευνες αποδεικνύουν ότι η ανάπαυση με επίπλευση (floating) μπορεί να επιφέρει ανακούφιση από τους πόνους που σχετίζονται με το στρες. Το μυαλό και το σώμα θεραπεύονται ταυτόχρονα και αυτό σημαίνει ότι θα βιώσεις όχι μόνο άμεση φυσική ανακούφιση, αλλά και μία μακράς διαρκείας ψυχική και συναισθηματική απελευθέρωση.

Μυϊκοί & μυοσκελετικοί πόνοι

Η πρακτική της επίπλευσης είναι ειδικά φτιαγμένη και προσαρμοσμένη για την ανακούφιση του πόνου από την ένταση των μυών!

Χάρη στην πλευστότητα που παράγεται μέσα στην κάψουλα επίπλευσης με τη χρήση του άλατος Epsom, οι άνθρωποι που πάσχουν από “πιασμένους μύες” μπορούν να βρουν αληθινή ανακούφιση. Και εδώ, τα επιστημονικά δεδομένα και οι ισχυρισμοί που ακούμε από τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται και δοκιμάζουν την θεραπεία της επίπλευσης βαδίζουν χέρι-χέρι:

Οι πόνοι στον αυχένα, στην πλάτη και στη μέση μειώνονται σημαντικά. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει αύξηση της ποιότητας του ύπνου, ποιοτικότερη ζωή και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.

Floating και χρόνιοι πόνοι

Τα σύνδρομα χρόνιων πόνων είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστούν, και αυτό διότι οι αιτίες τους ίσως να είναι αδύνατο να εντοπιστούν. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπως αυτή της ινομυαλγίας έχουμε ελπιδοφόρα μηνύματα και από την έρευνα - αλλά και από την εμπειρία - ό,τι το Floating μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση στους πάσχοντες ινομυαλγία.

Σήμερα, τα πολλαπλά οφέλη της θεραπείας επίπλευσης - όπως για παράδειγμα η μυϊκή χαλάρωση, η σημαντική μείωση του σωματικού στρες, η απελευθέρωση ενδορφινών (τα παυσίπονα του ίδιου του σώματος) και η βελτίωση του ύπνου - βοηθάνε σημαντικά σε πολλά από τα συμπτώματα που σχετίζονται με αυτές τις διαταραχές.

Floating για τους πονοκεφάλους

Ημικρανίες, κεφαλαλγίες, πονοκέφαλοι χρόνιοι ή περιοδικοί μπορούν να μειώσουν την ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου τόσο όσο λίγα άλλα πράγματα...και τη μειώνουν καθημερινά για πολλούς από εμάς.

To Floating μπορεί να σου προσφέρει την πολυπόθητη ανακούφιση από τον πονοκέφαλο και να σε βοηθήσει να αξιώσεις το κληρονομικό σου δικαίωμα για μία ευτυχέστερη και υγιέστερη ζωή.

Οι πάσχοντες από ημικρανία ειδικά μπορεί να επωφεληθούν τόσο από τη μυϊκή χαλάρωση όσο και από την δυνατότητα απορρόφησης μαγνησίου που βρίσκεται σε υψηλή περιεκτικότητα μέσα στο νερό της κάψουλας επίπλευσης. Το μαγνήσιο, το οποίο έχει την μεγαλύτερη απορροφητικότητα διαδερμικά είναι απαραίτητο και προτείνεται πολύ συχνά ως τρόπος αντιμετώπισης των ημικρανιών.

Floating για την αρθρίτιδα

Οι αρθριτικοί πόνοι συνδέονται με την κατάσταση των αρθρώσεων, και μπορεί να είναι ένα τεράστιο τροχοπέδη σε πολλές από τις καθημερινές δραστηριότητες και τις απολαύσεις της ζωής.

Παρόλο που το Floating δεν συνιστά θεραπεία για την αρθρίτιδα, είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να μειώσει την ένταση του πόνου στην οστεοαρθρίτιδα και στη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Χάρη στις ειδικές συνθήκες έλλειψης πίεσης μέσα στην κάψουλα επίπλευσης, και την υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, το Floating παρέχει άμεση φυσική ανακούφιση για αυτούς που πάσχουν από αρθρίτιδα.

Συνοπτικά τα οφέλη του Floating

Σε σχέση με τον πόνο:

Ανακούφιση από πόνους από: ημικρανίες, θυλακίτιδα, εξαρθρώσεις, κατάγματα, αρθρίτιδα, μυϊκές εντάσεις, τενοντίτιδα, χτυπήματα, οσφυαλγία, δερματικές διαταραχές, περίοδο κλπ.

Παράπλευρα οφέλη:

  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Υποχώρηση ασβεστοποιημένων φλεγμονών στο σώμα σας μέσω της διαδερμικής χορήγησης του μαγνησίου
  • Καλύτερος ύπνος
  • Καταπολέμηση κρίσεων πανικού
  • Μείωση συναισθημάτων θλίψης
  • Αύξηση συναισθημάτων ευφορίας, ευεξίας και ευτυχίας

Προσφορά γνωριμίας από το Cosmic Float Center

Εάν εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο υποφέρει από κάποιο χρόνιο ή περιοδικό πόνο οποιουδήποτε είδους, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η θεραπεία επίπλευσης αξίζει μια δοκιμή.

Γι’ αυτό λοιπόν στo Cosmic Float Center σου έχουμε μία καταπληκτική προσφορά γνωριμίας για 3 συνεδρίες Floating με έκπτωση 33% σε σχέση με τον τιμοκατάλογο μας.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις μία παρόμοια μέθοδο τόσο αποτελεσματική αλλά και ταυτόχρονα τόσο ευχάριστη όσο αυτή που προσφέρουμε για την εξάλειψη του πόνου και την ανάκτηση του δικαιώματος σου για μια καλύτερη ζωή. Δες τα πακέτα συνδρομών για Floating και κάνε την κράτηση σου ηλεκτρονικά ή επικοινώνησε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram