Ποιοι είμαστε & τι θέλουμε να πετύχουμε

Η ομάδα του Cosmic Float center αποτελείται από δεκάδες ανθρώπους που αφιέρωσαν το χρόνο τους προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κέντρο με αγάπη και στόχο την ευημερία όλων μας. Μέσω του floating και των συνεργασιών μας με καταρτισμένους γιατρούς ομοιοπαθητικής και χειροπρακτικής όπως επίσης και οι συνεργασίες με ειδικά κέντρα εκγύμνασης και πρακτικές όπως το rebirthing και η μέθοδος Θήτα, εναρμονίζουμε τις ψυχικές και σωματικές μας ανάγκες. Έτσι, καθώς αποκτάμε υγεία σε όλα τα επίπεδα, δημιουργούμε ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς, τα παιδιά μας και γενικότερα τους ανθρώπους που ακουμπούν τη ζωή μας.

Μια από τις βασικές μας αξίες είναι οτιδήποτε κάνουμε να γίνεται με αγάπη και ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο. Το κέντρο μας έχει στηθεί με τη φιλοσοφία αυτή και ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε πιστοί σε αυτές μας τις αξίες και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

Μαζί είμαστε δυνατοί

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram