To Floating είναι αποδεδειγμένο ότι προσφέρει αμέτρητα οφέλη στη σωματική και ψυχική μας υγεία, μέσα από την πιο απολαυστική και πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης που μπορεί να βιώσει το σώμα μας – την επίπλευση σε νερό με μηδενική αίσθηση βαρύτητας!

Πολλοί ίσως αναρωτιούνται πώς διατηρείται η καθαρότητα και η υγιεινή του νερού μέσα στο οποίο πραγματοποιείται η πρακτική του Floating. Στο Cosmicfloat έχουμε δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να απολαμβάνετε τις χαλαρωτικές σας συνεδρίες με πλήρη ασφάλεια και υγιεινή, κάνοντας Floating στην εγκεκριμένη κάψουλα i-sopod – την εταιρία με το καλύτερο σύστημα φιλτραρίσματος στις κάψουλες επίπλευσης παγκοσμίως.

✔ Η Σύσταση του Νερού

Το εσωτερικό μιας κάψουλας επίπλευσης (Floating Tank) είναι εξαιρετικά υγιεινό. Η κάψουλα περιέχει περίπου 500Kg θεραπευτικό αλάτι Epsom διαλυμένο σε νερό, το οποίο θερμαίνεται διαρκώς στη θερμοκρασία του δέρματος. Τα τόσο υψηλά επίπεδα αλατότητας αλλά και η υψηλή συγκέντρωση θειικού μαγνησίου δημιουργούν ένα αποστειρωμένο περιβάλλον για τον ανθρώπινο οργανισμό, πλήρως αφιλόξενο σε βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των μικροβίων και άλλων παθογόνων παραγόντων.

✔ Το πιστοποιημένο Σύστημα Φιλτραρίσματος

Η κάψουλα i-sopod διαθέτει μία πανίσχυρη αντλία με την τελευταία τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού. Ενώ άλλες εταιρίες χρησιμοποιούν φίλτρο με διήθηση 30 micron για να καθαρίσουν το νερό, η κάψουλα i-sopod φιλτράρει στο 1 μόλις micron, που σημαίνει ότι το νερό περνάει από μία διάμετρο φίλτρου 100 φορές μικρότερη από μία ανθρώπινη τρίχα! Μετά από κάθε συνεδρία floating, ενεργοποιείται αυτόματα το ισχυρό σύστημα φιλτραρίσματος, διασφαλίζοντας έτσι ότι εξαλείφονται όλοι οι μικροοργανισμοί και η κάψουλα παραμένει πάντα καθαρή. Το μίγμα του νερού περνάει 3 φορές μέσω των μικροσκοπικών φίλτρων και μέσω του ισχυρού θαλάμου αποστείρωσης 55W UV. Επιπλέον, λόγο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μετά από κάθε συνεδρία αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας χορηγείται αυτόματα μια δόση υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Cosmic Float Center - Isopod Tank

✔ Η Καινοτομία της i-sopod

Το i-sopod είναι η πρώτη κάψουλα επίπλευσης που προσφέρει την απόλυτη αποστείρωση, διαθέτοντας συνδυασμένη τεχνολογία φωτοκαταλυτικής και υδροξυλίου, η οποία το καθιστά το ισχυρότερο και αποτελεσματικότερο απολυμαντικό σύστημα που υπάρχει σήμερα!

Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνολογία στην παγκόσμια βιομηχανία των Floating Tanks, η οποία όχι μόνο είναι απολύτως ασφαλής αλλά είναι και σημαντικά ισχυρότερη από το χλώριο, το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το υπεριώδες φως ή το όζον. Με το υψηλότερο δυναμικό οξειδώσεως 3,21, η υγιεινή της κάψουλας επίπλευσης και η διαύγεια του νερού διατηρούνται πάντα στο ύψιστο επίπεδο.

Η φωτοκαταλυτική οξείδωση έχει εξαιρετικά ισχυρό αποτέλεσμα, καταστρέφοντας στιγμιαία τους ιούς, τα βακτηρίδια και τους παθογόνους οργανισμούς. Επιπλέον έχει την ικανότητα να μετατρέπει το σωματικό λάδι, την ουρία και άλλους οργανικούς ρύπους στην αβλαβή μοριακή τους μορφή. Για αυτούς τους λόγους, το σύστημα αυτό είναι πολύ ισχυρότερο από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο απολύμανσης.

Ο μηχανισμός καθαρισμού i-sopod ενσωματώνει μια μεγάλη βιομηχανική αντλία, ισχυρή υπεριώδη ισχύ 55W, αυτόματη δόση H202, εξαιρετικά μικρή διήθηση 1 Micron (100 φορές μικρότερη από ανθρώπινη τρίχα), Bluetooth, γραμμή AUX και συσκευή ανάγνωσης καρτών SD για συνδεσιμότητα σε όλες τις συσκευές.

✔ Οι καθημερινοί ποιοτικοί έλεγχοι

Ταυτόχρονα με όλα τα αυτόματα συστήματα υγιεινής της κάψουλας, πραγματοποιούμε καθημερινά διαρκή ποιοτικό έλεγχο στη σύσταση του νερού ώστε να διατηρούνται όλα στα σωστά επίπεδα.
Έλεγχοι όπως τα επίπεδα απολυμαντικού, το PH του νερού, η στάθμη αλλά και η διατήρηση της υψηλής αλατότητας πραγματοποιούνται καθημερινά μέσα από μετρήσεις πλευστότητας, δοκιμαστικές ταινίες, φωτομέτρηση και προσθήκες των απαραίτητων συστατικών

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία μέσα στις πιο ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον leader των Floatation Tanks. Έτσι διασφαλίζουμε ότι το νερό στο οποίο επιπλέετε είναι ακόμη πιο καθαρό και από το νερό που πίνετε, κάνετε μπάνιο, κολυμπάτε ή γενικότερα το νερό το οποίο ερχόσαστε σε επαφή.