Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερό μας αγαθό! Το να νιώθουμε ψυχικά και σωματικά υγιείς δεν είναι μόνο καλό για εμάς αλλά και για τους γύρω μας. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπως αυτή με την κατάσταση της πανδημίας και του συνεχούς βομβαρδισμού από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχει μεγάλο νόημα να κάνουμε πράγματα που μας βοηθάνε σε αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με ειδικούς η COVID-19 δεν προκαλεί μόνο κινδύνους σωματικής υγείας, αλλά επίσης ο φόβος και το άγχος σε σχέση με την ασθένεια μπορεί να είναι συντριπτικά στον ψυχισμό μας. Στην παρούσα περίοδο ο συλλογικός και ατομικός φόβος και το άγχος που επικρατεί μπορεί να σε δυσκολεύει όχι μόνο στον ύπνο και στη συγκέντρωση αλλά και να παίζει σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική σου κατάσταση. Η εύρεση λοιπόν υγιών τρόπων αντιμετώπισης του στρες θα ωφελήσει τόσο εσένα που θα νιώθεις πλέον καλύτερα, όσο και των ανθρώπων που συναναστρέφονται μαζί σου, είτε γιατί η παρέα σου θα είναι πολύ πιο ευχάριστη είτε γιατί μπορείς να τους προτείνεις και εσύ ένα τρόπο να πάρουν μια μεγάλη ψυχική ανάσα.

Η θεραπεία επίπλευσης έχει μελετηθεί κλινικά εδώ και χρόνια και είναι ένας αποδεδειγμένος και φυσικός τρόπος για να μειωθούν τα συμπτώματα του άγχους και της κατάθλιψης και να αυξηθούν τα συναισθήματα ευημερίας και αισιοδοξίας. Ακριβώς δηλαδή τα πράγματα που είναι κρίσιμα για να φροντίσεις τον εαυτό σου σήμερα. Τώρα περισσότερο ίσως από ποτέ είναι πολύ πιο ουσιαστικό να ενδυναμώσουμε το μυαλό και το σώμα ώστε να ασφαλείς και υγιείς σε αυτό το περιβάλλον. Μέσα σε αυτό το πνεύμα και συνεχίζοντας μαζί την πορεία μας προς την εύρεση της εσωτερικής μας ηρεμίας προσφέρουμε σε κάθε νέο επισκέπτη μας ένα πακέτο τριών συνεδριών στα 90€ (συνήθως 135€).

Η θεραπεία επίπλευσης έχει διάρκεια 60 λεπτά συνεχούς ψυχικής, σωματικής και συναισθηματικής χαλάρωσης σε ένα πρώιμο και άχρονο περιβάλλον. Το Float Space βασίζεται στην επιστήμη της επίπλευσης για να σε βοηθήσει να επιτύχεις ανώτερα στάδια ευεξίας. Αναλογίσου τους πιο κάτω επιτακτικούς λόγους και φαντάσου τί θα σήμαινε για εσένα εάν είχες:

 

Λιγότερο άγχος

Το floating είναι μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση του άγχους και τη μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης. Η επίπλευση μέσα στην κάψουλα οδηγεί σε αύξηση της ντοπαμίνης και άλλων νευροδιαβιβαστών, που με τη σειρά τους δημιουργούν αισθήματα ευφορίας και βοηθάνε στη ψυχική χαλάρωση.

 

Αυξημένη αισιοδοξία

Η επίπλευση για 60 λεπτά έχει καλά καταγεγραμμένα αποτελέσματα βελτίωσης των αισθήσεων της ηρεμίας, ευτυχίας και ευεξίας.

 

Ανακούφιση από τον πόνο

Το floating παρέχει ουσιαστική και διαρκή ανακούφιση από τον πόνο. Μέσα σε ένα i-sopod floatation tank θα βρεις ένα αβαρές περιβάλλον που επιτρέπει στο μυαλό και το σώμα να χαλαρώσει, να γαληνέψει και να ανακάμψει.

 

Πιο ξεκούραστος ύπνος

Το floating βοηθά τα άτομα με αϋπνία και άλλες παρόμοιες διαταραχές στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Αλήθεια, κοιμάσαι καλά τώρα τελευταία;

 

Λιγότερο σωματικό στρες

Νιώσε πιο ανανεωμένος και χαλαρός μετά το float σου - η θεραπεία επίπλευσης έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την παραγωγή κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες.

 

Περισσότερη συνειδητότητα

Καθώς βρίσκονται μέσα στη κάψουλα, τα εξωτερικά ερεθίσματα παύουν και το μόνο που υπάρχει είναι εσύ… Με έναν εξαιρετικά εύκολο και ευχάριστο τρόπο καταλήγουμε να γινόμαστε πιο συνειδητοί στο πως αισθανόμαστε βελτιώνοντας έτσι την εστίαση, τη διαύγεια και τη σχέση μας με την πραγματικότητα. Να μια καλή ιδέα και για σένα ίσως...

 

Cosmic Float Center

 

Το Cosmic Float είναι αφιερωμένο στo να προσφέρει μια φυσική, άκοπη κι ευχάριστη λύση για την υγεία και την ευεξία, και να παρέχει στους επισκέπτες του μια ιδιαίτερη εμπειρία. Η επίπλευση πάνω σε 500 λίτρα φιλτραρισμένου νερού, εμπλουτισμένου με 500 κιλά αλάτι Epsom δεν προσφέρει μόνο μια αναζωογονητική απόδραση από τον έξω κόσμο, αλλά και μια πολύ ωφέλιμη σωματική περιποίηση τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά.

Για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών μας και των μελών του προσωπικού, όλο το προσωπικό μας έχει λάβει πιστοποιημένη εκπαίδευση στις βασικές αρχές της πρόληψης και ελέγχου των λοιμώξεων για τη COVID-19.

Εκτός από την παροχή μιας καθαρής, ασφαλούς, οικείας εξυπηρέτησης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επισκεπτών, το Cosmic Float Center πληροί φυσικά τις απαιτήσεις κοινωνικής αποστασιοποίησης. Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με της υπηρεσίες μας ή να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ πιο κάτω.

Είναι απλό. Επίπλευσε, χαλάρωσε και αναζωογονήσου.

 

 

Στα Cosmic Float Center διαθέτουμε το i-sopod Flotation Tank - την τεχνολογικά ανώτερη κάψουλα επίπλευσης στον κόσμο - και σου παρέχουμε ένα περιβάλλον 5 αστέρων για την συνολική ανάκαμψη και αναζωογόνηση σου.

Απόκτησε γαλήνη και καθαρή σκέψη θεραπεύοντας σώμα και πνεύμα, και νιώσε πιο ενδυναμωμένος/η από ποτέ.