Είμαστε όλοι πολύ απασχολημένοι, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν τόσες πολλές απαιτήσεις στην εποχή μας. Είτε πρόκειται για εργασία, σπουδές, σχέσεις ή χόμπι, φαίνεται να είμαστε συνεχώς στην πίεση. Αν και είναι σημαντικό να ασχολείσαι με τη δουλειά, τους φίλους και την οικογένεια σου, όλο και περισσότεροι από εμάς καθημερινά συνειδητοποιούμε με τον χειρότερο δυθστυχώς τρόπο οτι τα οφέλη του να αφιερώνει κανείς κάποιον χρόνο και ενέργεια για την φροντίδα του εαυτό του είναι τεράστια και απαραίτητα.

Εξασκούμαστε στη γιόγκα, κολυμπάμε, τρέχουμε κλπ, με στόχο να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία μας. Προσπαθούμε να τρώμε υγιεινά, πίνουμε πολύ νερό, και το λεξιλόγιο μας έχει εμπλουτιστεί με λέξεις όπως “συνειδητότητα” ή “επίγνωση” που μας προτρέπουν να ζήσουμε τη στιγμή αντί να αγωνιούμε όλη την ώρα για αυτό που πέρασε ή γι’ αυτό που θα έρθει.

Από την άλλη, υπάρχει και το Floating.

Το Floating είναι το απόλυτο δώρο για τον εαυτό σου. Ο χρόνος παραμονής στη κάψουλα επίπλευσης είναι ότι χρειάζεται για να αδειάσεις το μυαλό σου και να θεραπεύσεις το σώμα σου. Μια συνεδρεία floating χαρακτηρίζεται από γαλήνη και χαλάρωση και ανακουφίζει από φυσικούς πόνους και ψυχική καταπόνηση. Είναι σημαντικό στη ζωή να έχεις κάποιες στιγμές απομόνωσης, δίνοντας στον εαυτό σου την ευκαιρία να απελευθερωθεί από τους περισπασμούς και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική σου υγεία.

Δυστυχώς το φορτικό περιβάλλον του σύγχρονου κόσμου κάνει δύσκολο το να επιβραδύνεις τις σκέψεις σου και να εστιάσεις μόνο στον εαυτό σου. Ο βαθμός ηρεμίας που θα βρεις στην κάψουλα επίπλευσης θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της αρτηριακής σου πίεσης και των παλμών της καρδιάς σου, την αποφόρτιση του εγκεφάλου σου, και συνολική μείωση των επιπέδων του στρες επάνω σου.

Το να τρως υγιεινά ή να πηγαίνεις για τρέξιμο δεν θα σου προσφέρει πολλά στη συνολική υγεία ή την ευεξία σου εκτός και αν το κάνεις συστηματικά. Μια φορά στο τόσο δεν θα σου δώσει τα πραγματικά οφέλη.

Το ίδιο ισχύει και με το Floating.

Απο την πρώτη φορά που θα επιπλεύσεις στην κάψουλα θα έχεις οφέλη. Προκειμένου όμως να πάρεις το καλύτερο δυνατόν και να έχεις τα αποτελέσματα που θές, θα σε εξυπηρετήσει να βάλεις το Floating στο πρόγραμμά σου σε τακτική βάση, όπως θα έκανες και με τη γυμναστική ή τη διατροφή σου. Μόνο έτσι θα έχει η αλλαγή διάρκεια.

Τα οφέλη του συχνού floating

Τα οφέλη του συχνού floating

Καθώς περνάει ο καιρός θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο άνετα με κάθε επίπλευση το οποίο σημαίνει ότι θα μπορείς να εισέρχεσαι πιο γρήγορα και πιο βαθιά σε αυτή την θεραπευτική και αναζωογονητική εσωτερική κατάσταση μέσα στη κάψουλα.

Τυχόν αγωνία ή ανασφάλεια που μπορεί να είχες βιώσει πριν από το πρώτη συνεδρία θα έχουν εξαφανιστεί, επιτρέποντας στον εγκέφαλό σου να επιβραδύνει και να απενεργοποιηθεί πιο εύκολα, επιτρέποντάς σου να χαλαρώσεις πλήρως και να αισθανθείς το μέγιστα οφέλη της απομόνωσης, της ειρήνης και της ελαφρότητας. Αν είσαι σε θέση να επιπλέεις μηνιαία ή εβδομαδιαία (ή και πιο συχνά) τα θετικά της επίπλευσης θα αυξηθούν γεωμετρικά.

Τα επίπεδα μαγνησίου σου θα αναπληρώνονται συχνά, η πίεση στους μυς και τις αρθρώσεις σου θα ανακουφίζεται τακτικά, απαλύνοντας τον πόνο και την δυσφορία. Ταυτόχρονα θα θωρακίζεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα και θα προφυλάσεις τους μυς σου απο τυχόν τραυματισμούς. Η διαδικασία του να επιτρέπεις στο μυαλό σου να ξεκουραστεί και να δίνεις στον εαυτό σου τακτικά χρόνο για να επικεντρωθεί στις σκέψεις του θα βελτιώσει τον ύπνο σου, θα σε ανακουφίσει από τις ανησυχίες και το στρες, και θα αυξήσει τη συνολική αίσθηση της ευεξίας σου.

Όπως θα ακούσεις συχνά να λέγεται ή θα διαπιστώσεις και εσύ, το να γνωρίζεις ότι υπάρχει πάντα το επόμενο Float θα είναι μια παρήγορη σκέψη όταν η ζωή γίνεται κάπως ταραχώδης και σπαστική. Και αυτό είναι κάτι που όλοι χρειαζόμαστε.

Είναι απλό. Επίπλευσε, χαλάρωσε και θεραπεύσου.