Στις μέρες μας γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βιώσει κανείς πραγματική ανάπαυση - αυτό το πολύτιμο time out με τον εαυτό μας - και αυτό σημαίνει ότι γίνεται ολοένα και πιο επιτακτικό για τους περισσότερους από μας.

Υποχρεώσεις, δουλειά, κινητά, υπολογιστές, θόρυβος και μια καταιγίδα από εξωτερικές επιρροές ξοδεύουν την ψυχική μας ενέργεια κάποιες φορές και πολύ πριν να τελειώσει η ημέρα και επιταχύνουν την πορεία μας προς τον δρόμο της γήρανσης, της δυσλειτουργίας και της απώλειας της υγείας μας.

Χρειάζεσαι ανάπαυση.

Η πραγματική ανάπαυση, δηλαδή το να υπάρχεις μόνο εσύ με τον εαυτό σου χωρίς εξωτερικές ενοχλήσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική για σένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ενδεικτικά:

  • Μειώνει το στρες
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σου σύστημα
  • Μειώνει τις φλεγμονές και τον κίνδυνο καρδιακής νόσου
  • Προσθέτει χρόνια στη ζωή σου
  • Αποκαθιστά την ψυχική ενέργεια και βοηθά στις νοητικές λειτουργίες
  • Σε βοηθά να συγκεντρωθείς καλύτερα και να είσαι πιο παραγωγικός/η εκεί που πραγματικά το χρειάζεσαι περισσότερο
  • Βελτιώνει όχι μόνο τη μνήμη αλλά και την ταχύτητα ανάκλησης της πληροφορίας
  • Και πολλά περισσότερα...

Τώρα, μπορεί να είσαι από τους ανθρώπους που σκέφτονται ότι μπορούν να ξεκουραστούν στο σπίτι τους βλέποντας τηλεόραση ή απλά χαζεύοντας ή παίρνοντας έναν υπνάκο... Η αλήθεια είναι σε ένα βαθμό όλοι μας το πιστεύουμε αυτό. Δυστυχώς όμως, όσο και εάν το θέλουμε αυτό ΔΕΝ είναι πραγματική ανάπαυση. Εξαιτίας των εξωτερικών ερεθισμάτων και του θορύβου, το μυαλό μας είναι ακόμα ενεργό... και άρα δεν ξεκουραζόμαστε.

Πραγματική ανάπαυση σημαίνει να επιτρέψεις όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στον εγκέφαλο να κάνει ένα διάλειμμα από κάθε είδους εξωτερική επιρροή, είτε μεγάλη είτε μικρή (όπως ένα τηλέφωνο).

 

Ποιος είναι λοιπόν ο πιο εύκολος, πιο γρήγορος και πιο απλός τρόπος να αναπαυθείς βαθιά;

Εμείς θα σου προτείνουμε ένα float - μια συνεδρία επίπλευσης - ακριβώς γιατί σου παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για να μπορέσεις να απομονωθείς από τα εξωτερικά ερεθίσματα και να ξεκουραστείς βαθιά, καθώς ταυτόχρονα δρέπεις μια πληθώρα πνευματικών, ψυχικών και σωματικών οφελών.

Επιπλέον, σου αφαιρεί εκ των πραγμάτων άγχη του τύπου “ωχ, μη χτυπήσει το τηλέφωνο ή μη χάσω κάποιο μήνυμα”. Μέσα σε μια δεξαμενή επίπλευσης δεν μπορείς να έχεις το τηλέφωνο σου μαζί τουλάχιστον για μία ώρα. Εκτός και αν σου θες για κάποιο λόγο να πάρει το κινητό σου νερά και να πας για καινούργιο.

Μέσα στο χαμό των πληροφοριών και των πραγμάτων που θα ήθελες να κάνεις εμείς ελπίζουμε να ακολουθήσεις την πρόταση μας και να έρθεις για ένα Floating. Σου υποσχόμαστε ότι θα φύγεις ένας πιο ξεκούραστος, πιο ανανεωμένος και πιο ενεργός άνθρωπος... και ίσως και ένα κομματάκι βιολογικά νεώτερος/η.

Τώρα, αν είσαι από αυτούς που δεν είχαν ακόμα την τύχη να δοκιμάσουν την εμπειρία της επίπλευσης, ή απλά δεν έχεις επισκεφτεί το Cosmic Float Center, πιο κάτω έχουμε κάτι ειδικά για σένα.

Στα Cosmic Float Center διαθέτουμε το i-sopod Flotation Tank - την τεχνολογικά ανώτερη κάψουλα επίπλευσης στον κόσμο - και σου παρέχουμε ένα περιβάλλον 5 αστέρων για την συνολική ανάκαμψη και αναζωογόνηση σου.

Απόκτησε γαλήνη και καθαρή σκέψη θεραπεύοντας σώμα και πνεύμα, και αναπαύσου έτσι όπως μόνο έχεις ονειρευτεί να αναπαύεσαι.