Πρακτική επίπλευσης Floating

Image

Άδειασε το μυαλό και θεράπευσε το σώμα σου κάνοντας Floating

Το Floating είναι μια ξεχωριστή πρακτική στην οποία εισέρχεσαι σε ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο ώστε να μην δέχεσαι κανένα εξωτερικό ερέθισμα, προκειμένου να αποφορτιστεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το μυϊκό και νευρικό σου σύστημα.

Μέσα σε μια ειδικά σχεδιασμένη κάψουλα που αποτελείται από 30 πόντους νερό και 500 κιλά θεραπευτικό αλάτι Epsom, επιπλέεις εντελώς ελεύθερα με μοναδική αίσθηση τους χτύπους της καρδιάς σου. Το νερό είναι στη θερμοκρασία του δέρματός σου και κλείνοντας τα μάτια, χάνεται η αίσθηση του που τελειώνει το σώμα και που αρχίζει το νερό. Το μυϊκό σου σύστημα χαλαρώνει, οι παλμοί της καρδιάς μειώνονται, το μυαλό σωπαίνει και ταξιδεύεις με μοναδικό οδηγό την ανάσα σου.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία Floating

 1. Επίπλευση στην κορυφαία κάψουλα isopod
  (1 ώρα)

  Επίπλευση μέσα στην κάψουλα επίπλευσης isopod όπου εξαλείφονται όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα δημιουργώντας συνθήκες βαθιάς ανάπαυσης όπου εγκέφαλος επιστρέφει στην προεπιλεγμένη φυσιολογική λειτουργία και το σώμα απορροφάει όλα τα θεραπευτικά και καλλωπιστικά οφέλη του αλατιού Epsom.

 2. Relax Room & Τσάι (έως 1 ώρα)
  Αφού τελειώσετε τη συνεδρία σας μπορείτε να καθίσετε στην ειδικά σχεδιασμένη αίθουσα Relax μέχρι και για μία ώρα. Εκεί θα σας σερβίρουμε κάποιο απο τα υπέροχα ροφήματά μας και ανάλογα με την όρεξή σας μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό τον χρόνο όπως εσείς νομίζετε καλύτερα.

Σε αφορά εάν

 • Αθλείσαι
 • Εργάζεσαι σκληρά
 • Είσαι έγκυος
 • Πάσχεις από πόνους και παθήσεις
 • Ασχολείσαι με προσωπική ανάπτυξη
 • Σε ενδιαφέρει η υγεία και η εμφάνισή σου
 • Είσαι μαθητής
 • Ασχολείσαι με δημιουργικό επάγγελμα
 • Ασχολείσαι με τον διαλογισμό
 • Ταλαιπωρείσαι από στρες και άγχος

Mηδενική αίσθηση βαρύτητας στο νερό

To Floating είναι αποδεδειγμένο ότι προσφέρει αμέτρητα οφέλη στη σωματική και ψυχική μας υγεία, μέσα από την πιο απολαυστική και πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης που μπορεί να βιώσει το σώμα μας – την επίπλευση σε νερό με μηδενική αίσθηση βαρύτητας!

Epsom salt & ευεργετικές ιδιότητες

Το Epsom salt είναι στην ουσία μια φυσική ένωση μεταξύ μαγνησίου και θειικού άλατος. Η διαδερμική απορρόφηση του Epsom salt φημίζεται τόσο για τα θεραπευτικά όσο και για τα καλλωπιστικά της οφέλη.

Iδανικές συνθήκες ασφάλειας & υγιεινής

Στο Cosmicfloat έχουμε δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να απολαμβάνετε τις χαλαρωτικές σας συνεδρίες με πλήρη ασφάλεια και υγιεινή, κάνοντας Floating στην εγκεκριμένη κάψουλα i-sopod – την εταιρία με το καλύτερο σύστημα φιλτραρίσματος στις κάψουλες επίπλευσης παγκοσμίως.

Ρωτήστε μας για τα οφέλη του Floating

 210 9649962
Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα

Γνωρίστε την εμπειρία Floating τώρα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid email address.
Invalid Input
Επιβεβαίωση CAPTCHA
Παρακαλούμε εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα στο αντίστοιχο πλαίσιο κειμένου. Αυτό είναι απαραίτητο για την αποφυγή αυτοματοποιημένων υποβολών.
logo-cosmic-float-bottom2.png

Γνώρισε τον εαυτό σου, εμπιστέψου τον εαυτό σου, γίνε ο εαυτός σου και ζήσε ελεύθερα...

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα (εντός City Plaza), ισόγειο #112
E.  info@cosmicfloat.gr
Τ. 210 9649962

Follow Us

Ωράριο Λειτουργίας

Τρίτη: 16:30-21.00
Τετάρτη: 11:00-18.00
Πέμπτη: 16:30-21.00
Παρασκευή: 11:00-18.00
Σάββατο: 12:00-18.30

cards

Copyright © 2022 CosmicFloat

Design & Development By KontantinosP

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα
(εντός City Plaza), ισόγειο #112
E. info@cosmicfloat.gr
Τ. 210 9649962