Νιώθεις άγχος και στρες εξαιτίας της έντασης στη δουλειά;

Οι ασθένειες που σχετίζονται με το στρες επηρεάζουν με έναν ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό τους εργαζόμενους στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο. Απαιτητικό περιβάλλον, αγχωτικές δραστηριότητες, πολλά νεύρα εντός του εργασιακού περιβάλλοντος που πολλές φορές μεταφέρονται και εκτός δουλειάς.

 

Μήπως εργάζεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Μήπως περνάς πολλές ώρες πάνω από έναν υπολογιστή, πίσω από ένα τιμόνι ή με ένα τηλέφωνο στο χέρι;

 

Αν ναι, η θεραπεία της επίπλευσης είναι το κατάλληλο εξισορροπητικό εργαλείο για την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής σου υγείας. Τα ευεργετικά αγχολυτικά αποτελέσματα του floating γίνονται ιδιαίτερα αισθητά σε όσους εργάζονται σε ιδιαίτερα στρεσογόνες συνθήκες, αλλά και γενικά σε όσους υποφέρουν από ένταση.

To Floating θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το στρες και να ξεκουραστείς βαθιά

Οι κατάλληλα διαμορφωμένες συνθήκες και η εξάλειψη των πιέσεων της βαρύτητας που επιτυγχάνεται μέσα στην κάψουλα επίπλευσης i-sopod floatation tank, θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς βαθιά και να αποβάλλεις το στρες που δημιουργείται στο σώμα σου εξαιτίας ενός καθιστικού και φορτικού τρόπου ζωής.

 

Επιπλέον, εξαιτίας της ολοκληρωτικής χαλάρωσης που προκύπτει στη σωματική και εγκεφαλική λειτουργία, θα βιώσεις μια κατάσταση πρωτόγνωρης γαλήνης και ηρεμίας η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 3 ημέρες μετά τη πρακτική (session). Έτσι, θα μπορείς να εστιάσεις ουσιαστικά και χωρίς άγχος στα θέματα που είναι σημαντικά για σένα και να πάρεις καλύτερες αποφάσεις.

 

Πιο συγκεκριμένα το floating μπορεί και θα σε βοηθήσει επιπλέον να:

  • Νιώσεις ήρεμος/η και γαλήνιος/α κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • Να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η για πολλή ώρα
  • Να σκεφτείς με δημιουργικό τρόπο και να επιλύσεις προβλήματα
  • Να αποβάλλεις ή/και να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος και το στρες, εξαιτίας της μείωσης της κορτιζόλης
  • Να κοιμάσαι καλύτερα και πιο ξεκούραστα τα βράδια, αποκτώντας έτσι περισσότερη ενέργεια και όρεξη για την επόμενη ημέρα
  • Να ενδυναμώσεις και να αποτοξινώνεις το σώμα σου, λόγω του μαγνησίου στο αλάτι που χρησιμοποιείται στο νερό της κάψουλας
  • Να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής καθώς σταδιακά υποχωρούν οι πόνοι στην πλάτη, στη μέση και τον αυχένα
  • Να καταπολεμήσεις ημικρανίες, πονοκεφάλους, ιλίγγους και διάφορα άλλα ψυχοσωματικά συμπτώματα που προκαλεί το στρες, το άγχος και η ένταση της δουλειάς

Άμεσα ανακούφιση, χωρίς καταβολή πρασπάθειας από σένα

Σίγουρα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές μέθοδοι καταπολέμησης του στρες. Όμως, οι περισσότερες από αυτές απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο δέσμευσης από μέρος σου για να αποδώσουν αποτελέσματα. Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή ακόμα και μήνες πριν να δεις οποιαδήποτε ευεργετική επίδραση επάνω σου.

 

Η μέθοδος του Floating διαφέρει στο ότι προσφέρει άμεση ανακούφιση και δεν απαιτεί κάποιες ικανότητες ή καταβολή προσπάθειας από σένα. Εκτός ίσως από την ικανότητα σου να παραμείνεις ξαπλωμένος/η σε ένα ευχάριστο και αναζωογονητικό περιβάλλον.

 

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ένα παρόμοιο περιβάλλον τόσο ιδανικό όσο αυτό που σου προσφέρουμε στο Cosmic Float Center για την καταπολέμηση του στρες και την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής σου υγείας. Μην καθυστερείς λοιπόν. Δες τα πακέτα συνδρομών για Floating  και κάνε την κράτηση σου ηλεκτρονικά ή επικοινώνησε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

logo-cosmic-float-bottom2.png

Γνώρισε τον εαυτό σου, εμπιστέψου τον εαυτό σου, γίνε ο εαυτός σου και ζήσε ελεύθερα...

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα (εντός City Plaza), ισόγειο #112
E.  info@cosmicfloat.gr
Τ. 210 9649962

Follow Us

Ωράριο Λειτουργίας

Τρίτη: 16:30-21.00
Τετάρτη: 11:00-18.00
Πέμπτη: 16:30-21.00
Παρασκευή: 11:00-18.00
Σάββατο: 12:00-18.30

cards

Copyright © 2021 CosmicFloat

Design & Development By KontantinosP

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα
(εντός City Plaza), ισόγειο #112
E. info@cosmicfloat.gr
Τ. 210 9649962